Lucu banget! Youtube mas Dave, Bule tapi lancar Bhs Jawa!!

シェアしていただけると嬉しいです!

Kalian wis tau nonton Youtube iki? Salah sijine prank…, tapi lucu2 banget loh.

Misale youtube iki, jenenge “PRANK BULE NGOMONG JOWO 2”, miturut penjelasane “Bule bikin orang yang lagi santai di alun-alun di Batu, Jawa Timur bingung karena pakai Bahasa Inggris…kemudian kaget pas dengar bulenya bisa Bahasa Jawa! hahahaha….”.

Aku dina iki pertama kali ketemu Youtube iki. Mas Dave iki wong londo(bule), tapi aku durung ngerti wong endi, jarene manggon ing Suroboyo, pasti wis suwe yo. Boso Jowone lancar2 koyok wong kene.

Apik tenan… ana akeh sing kudu ditonton.

Terus terang, aku ora seneng prank2 marang wong liya. Tapi yen karyane mas Dave iki, wong2 sing ngomong karo mas Dave, kaget, tapi ketoke seneng. Miturutku wong2 iki wis iso ngerti katresnane Mas Dave marang budayane wong Jowo. Iyo toh… tanpa katresnan, bhs Jowo ora iso dadi mahir koyok mas Dave.

Ing kene, aku memuat pirang2 youtube karyane mas Dave sing lucu.

Apik toh? Mugi2 isa ketemu karo mas Dave liyane wektu.

Hiroaki Samsi Watanabe,

スポンサーリンク

あわせて読みたい関連記事










シェアしていただけると嬉しいです!

フォローする