Sugeng Warsa Enggal 2018 saking Hoi An, Vietnam

シェアしていただけると嬉しいです!

Sugeng Warsa Enggal! lan Sugeng Enjing!!

Wis seminggu aku ing Hoi-an, salah sijine panggonan warisan dunia ing Vietnam.

Aku dadi pembimbing utawa fasilitator bab bisnis development ing program magang bisbis kanggo mahasiswa Jepang. Wong2 sing melu program magang iki wis teka ing Hoi-an pirang2 dino kepungkur, lan saksuwene rong minggu podho sinau bab bisnis.

Wong2 mau ora mung sinau bisnis, nanging uga sinau piye carane ngatasi masalah utawa alangan apa wae sing diadhepi.

Apik toh? Mugi2 lancar.

Hiroaki Samsi Watanabe,

スポンサーリンク

あわせて読みたい関連記事




スポンサーリンク







シェアしていただけると嬉しいです!

フォローする

スポンサーリンク